Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Råd og borebiller i bjælker under køkkengulv

I forbindelse med renovering af mit køkken var det nødvendigt at fjerne det gamle gulv, da det var for skævt. Det har nu vist sig at de underliggende bjælker og indstik under gulvet er angrebet af borebiller og at en bjælke er delvis rådden. Jeg er med på at selve gulvet hører til den indvendige vedligeholdelse, som jeg som andelshaver selv er ansvarlig for. Men hvad med de overraskelser der gemmer sig under gulvet? Er det andelsforeningen (evt. dennes forsikringsselskab) der skal betale?
 

Vores svar fra

Såfremt de underliggende bjælker og indstik er en del af den bærende konstruktion i ejendommen, har foreningen ansvaret for afhjælpning af forholdene. I modsat fald påhviler forholdet dig som andelshaver – også selv det ligger under selve gulvet. Du bør dog lige kontrollere jeres vedtægter for eventuelle bestemmelser herom.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.