Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Punkterede vinduer

Spørgsmål: Hej. Jeg har fået et problem mht. opvarming i min lejlighed selvom mine radiatorer fungerer fint. Jeg har opdaget at mine nogle af vinduerne muligvis er punkteret og problemet muligvis stammer derfra. I den forbindelse har jeg taget kontakt til bestyrelsen for at høre hvordan og hvorledes og de sagde at det stod for egen regning???!!! Jeg er dybt overrasket da jeg ikke ser det som en andelshavers ansvar, men foreningens ansvar at vedligeholde ejendommen og jeg vedligeholder det indvendige. De sagde at det var ny lovgivning og det havde de fået besked på fra administratoren. Kan dette virkelig passe? Så er der i princippet ingen ide at have en andel længere hvis man selv skal stå for det hele inkl. det udvendige.

Vores svar fra

Kære Spørger,

Det vil fremgå af vedtægterne hvem der har vedligeholdelsesforpligtelsen for vinduerne.

Det er normalt foreningen når det drejer sig om punkterede termoruder.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.