Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Projektændring

Andelsboligforeningen er projekteret til at bestå af 23 andelsboliger. Vi har købt en af de i øjeblikket 7 solgte andele og de første 11 er under opførelse. Da salget ikke er gået så stærkt som forventet har bygherre ændret projektet, således at der nu også er mulighed for at købe som ejerbolig. Jeg har derfor rettet henvendelse til bygherre for at høre om os der har købt også har mulighed for at ændre andelen til ejerbolig.

Vores svar fra

et er at det kan godt lade sig gøre, såfremt vi alle 7 ønsker at købe. Begrundelsen for at vi ikke individuelt kan ændre til ejerbolig er, at kreditforeningen ikke vil akceptere en finansering af boligerne hvis de forskellige ejerformer ligger blandet. Jeg mener imidlertid at have læst om nye boligprojekter, hvor man blander leje-, andels- og ejerboliger i helt tilfældig orden. Har bygherren ret eller er det kun en undskyldning for ikke at imødekomme et evt. ønske om ændring fra andel til ejer? Det skal bemærkes at bygherre ifølge tegningstilbuddet har ret til at opdele projektet i flere andelsforeninger, evt. udstykning i ejerlejligheder eller udlejning af evt. usolgte andele, under forudsætning af at andelshavernes økonomiske stilling ikke forringes!

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.