Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Procedure ifm. indkaldelse og forslag til generalforsamling

Kære Panel I min andelsforening ønsker en række beboere, at vores forening opfører altaner. Dette ønske er blevet indbragt som forslag til generalforsamlingen seks dage før denne finder sted. Forslaget fremgår ikke af indkaldelsen til generalforsamlingen. Af forslaget fremgår det, at altanprojektet finansieres via huslejen (for mit eget vedkommende med en huslejestigning på ca. 30% til følge), og at en vedtagelse derfor kræver kvalificeret flertal. Jeg vil derfor gerne spørge jer: Skal et forslag som dette ikke fremgå af dagsordenen/indkaldelsen? På forhånd tak for svar. 

Vores svar fra

Det fremgår som regel af vedtægterne hvornår forslag skal fremsættes før de kan behandles på generalforsamlingen. Hvis der er tale om en ordinær generalforsamling skal forslag ikke nødvendigvis fremgå af dagsorden/indkaldelse.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26
 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.