Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Problemer med sælger af ejendommen

Spørgsmål: hej ekspertpanel min kæreste og jeg er flyttet ind i en nyrenoveret andelslejlighed for 9 mdr. siden. da det er en nyrenoveret lejlighed er der nogle mangler ved den og det er sælger også godt klar over, aftalen er at han skal lave dem, men hver gang vi laver en aftale med ham bryder han den, det ender med at vi skal ringe til han og spørge om han ikke kommer. han har lovet mundligt at han ville bvære færdig med hele opgangen inden i morgen fredag. det kan han ikke overholder han ikke. aftalen var at ha skulle ind i vores lejlighed sidste fredag, men der kom han ikke, så blev aftalen lavet om og han skulle komme mandag, der kom han heller ikke, så tirsdag kom en af den der arbejder for ham var her oppe men gik så snart jeg kom hjem altså kl. 13.00 det resulterede i at han ikke blev halvt færdig med det han skulle. onsdag blev de færdig mener han, men der er stadig ting der mangler, men det menr han ikke. han skulle komme i dag for gå den igennem med mig, men han har ikke været her endnu og je g har ringettil ham, han svare ikke. sådan har det kørt on and off siden vi flyttede ind i januar. mit spørgsmål er så hvad kan vi gøre for at få ham til at lave de ting og overholde overs aftale. p.s vi har givet ham et stykke papir hvor der står en dato for hvornår alt ved ejendommen skal være færdig, han skal vel og mærkede skrive under, men han snakker udenom hver gang vi nævner det. HVAD SKAL JEG/ VI GØRE hilsen charlotte

Vores svar fra

De juridiske dele af spørgsmålet kan jeg ikke besvare, men det er altid en god idé at holde penge tilbage. Jeg læser din mail sådan, at I har købt af en entreprenør, som har bygget ejendommen.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.