Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Problemer med bestyrelsen

Spørgsmål:

Jeg er suppleant i en andelsboligforeningen og vi har problemer! Ved ekstra GF i januar blev bestyrelsens forslag om udskiftning af vinduer og døre bortkastet med henvisning til at den nye bestyrelse skal tage det hele projekt op på ny igen, men formanden er stædig. Nu skal vi til ordinær GF og i dag kom dagsorden, hvor det står “beslutning om udskiftning af udvendige døre og vinduer”. Det skal siges, at formanden går af og der skal vælges en hel ny bestyrelse pga. flytning osv. Hvad kan vi gøre? Mange af andelshavere er gamle og bange for bestyrelsen og de især bange for det vil gå galt med vores andelsboligforening. Vores advokat ved ekstra GF var tydeligt partisk for bestyrelsen og det var enormt svært at få projektet om udskiftning til at tippe, men nu starter det hele igen. Så hvad skal vi gøre?

Vores svar fra

Hvis du føler dig utryg overfor projektet, så stem nej til forslaget og
søg i stedet indflydelse ved at lade dig vælge til bestyrelsen og tag så
et møde med administrator og rådgivende ingeniør, så du selv får syn på
sagen.

Med venlig hilsen
ATB

Lars Buck-Arentsen
Partner

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.