Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Problemer med bestyrelsen samt 2 beboere.

Jeg har boet her i over 25år, for 5år år siden startede problemerne, genboens katte hoppede ind af mine vinder de besørgede på mit væg til væg tæppe samt et stolesæde, ejerne af kattene, har ikke været særlig imødekommende og slet ikke villet erstatte det ødelagte, da konflikterne startede var det ikke tilladt at have udekatte, men ingen har gjort indsigelser selvom de brokkede sig i krogene. Jeg tog problemet op til en Generalforsamling om det skulle være tilladt at have udekatte, desværre blev det vedtaget. I 5år har de hoppet ind af mine vinduer og ejerne har blot bedt mig smide dem ud, jeg mener ikke det er tilladt at genere andre beboere selvom kattene er ude.

Vores svar fra

Normalt står der i vedtægterne at “det er tilladt at holde husdyr, hvis de ikke er til gene”

Hvis ikke jeres forening har en sådan bestemmelse, er der ikke meget du kan gøre.

Hvis I har kan du insistere på at man overholder bestemmelsen.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.