Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Problemer med administrator

Vi har igennem længere tid (2 år) havft store problemer med lange eller helt manglende svar fra vores administrator. Det daglig med salgs af lejligheder, betaling af regninger osv, fungerer næsten upåklageligt. Men så snart der er juridiske spørgsmål og tvister, så er der total tavshed. Jeg vil gerne uddybe, men ikke noget hvor det bliver uploadet på jeres hjemmeside. Vi har skrevet flere breve, dels i december 2007, dels i januar 2008, og igen 2 breve med tidsfrister her i august. I den mellemliggende tid har vi jævnligt ringet og rykket for svar. Hvad gør vi? Hvordan trænger vi i gennem til vores administrator? Hvordan får vi den hjælp, som vi mener vi betaler for? Der er jo ingen som er tjent med at sagerne med utætte badeværelsesgulve, tvister om salg, projektmateriale til tagarbejder (vi har utæt tag) osv trækker ud i en uendelighed. Hvor får man hjælp, og hvilken hjælp skal der til? 

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at I på et bestyrelsesmøde tager en drøftelse om forholdet til jeres administrator og at bestyrelsen efterfølgende retter skriftlig henvendelse til det administrerende selskab med henblik på afholdelse af et møde for en afklaring (forklaring) af det fremtidig samarbejde.

Hvis ikke resultatet af mødet er tilfredsstillende eller den efterfølgende administration, bør I overveje at skifte administrator.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.