Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Problem efter tagrenovering

Efter en tagrenovation i foreningen har genplacering af ovenlysvinduer resulteret i, at udsyn er umuligt fra samtlige taglejligheder. Vinduerne er nu placeret så højt at man skal bruge en stige for at se ud. Udover et konkret værditab, har dette også betydet en forringelse af livskvaliteten for de berørte beboere. Kommunen har bemærket at der endvidere burde have været søgt tilladelse herfor, hvilket ikke er sket. Det er muligt at den arkitektoniske løsning har nødvendiggjort dette, men uanset hvad, er det ikke noget som nogen beboere i foreningen er blevet bekendtgjort med, hverken før eller siden. Blandt alle de berørte beboere føler man derfor nu, at man i sin tid (2006) ved den årlige generalforsamling har stemt for projektet under mangelfulde og ukorrekte forudsætninger. Hvad bør vi gøre? Bør administrator ikke være behjælpelig med at afhælpe dette?

Vores svar fra

Det er ikke muligt at få det ændret nu. Hvis der er flertal på en generalforsamling vil det måske være muligt at vedtage et ændringsprojekt.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.