Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Private oplysninger

Jeg er i gang med at sælge den andelsbolig jeg bor i. Da jeg købte lejligheden i 2004, var jeg nødt til at låne hele værdien, da jeg ingen opsparing havde. Banken har så krævet at have pant i lejligheden. Jeg modtog for nylig kopien af et brev banken havde sendt administratoren for andelsboligforeningen og hvor meget min restgæld er på, i dag. Så kommer mit spørgsmål: Er det normalt at banken og andelsboligforeningen har en kommunikation om min lånesituation udenom mig? Jeg undrer mig bare lidt da jeg har lån i èn bank og har ellers ingen andre involveret. Jeg har altid betalt til tiden, både huslejen og renterne på lånet (jeg har desværre ikke kunne tilbagebetale mere end renterne pga. økonomien) og er ellers ikke svær at få fat i, enten per telefon eller post.  

Vores svar fra

Det lyder meget usædvanligt og jeg synes du skal bede din bank om en forklaring. Banken må ikke oplyse om dine private forhold til andelsboligforeningen.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.