Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Jeg købte til overtagelse 1-10-2010 en andelsbolig hvor prisen var beregnet efter vurderingen fra 2008 —– til nytår får jeg så at vide at vurderingen er faldet med 350.000 og det skulle prisen have været sat efter, prisen på gælden og aktiverne blev rettet ind med småpenge men ikke ejendomsvurderingen hvornår ligger skæringsdatoen for ejendomsvurderingen.

Vores svar fra

Såfremt andelsboligforeningen har kalenderåret som regnskabsår, vil den typisk godkende regnskab for dermed andelsværdien på generalforsamling i april. Denne værdi gælder som udgangspunkt indtil næste generalforsamling.

Udgangspunktet fraviges, såfremt bestyrelsen bliver bekendt med forhold, der gør, at andelsværdien ændres drastisk mellem generalforsamlingerne.

Spørgsmålet er, at bestyrelsen burde have nedsat den pris, som du købte til.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.