Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Pris ved salg

Hej Vil vil sælge vores andelsbolig, men bestyrelsen vil ha boligens pris længere ned end den bør, hvorfor? Hvor lang tid har bestyrelsen til at godkende en pris? Skal hensættelsesbeløb regnes med i andelens pris? Vi er begge malere og ordnede selv alt det indvendige mod merkøb til huset, hvad skal vi have for arbejdet? På forhånd tak

Vores svar fra

Prisen er reguleret i Jeres vedtægter som både I og bestyrelsen skal overholde og vil typisk fremgå af seneste årsregnskab hvor der også er taget stilling til hensættelsers indflydelse på andelsværdierne. I har ret til tillæg efter afskrivninger på forbedringsarbejder. Hvor meget der skal afskrives afhænger af hvad der er lavet og alderen.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.