Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Pris på andelsbevis

Spørgsmål: Pris for salg af andelsbevis Regnskabsperiode er fra 1. juli til 30. juni det følgende år. Generalforsamling oktober/november. Andelsstørrelse meddelt til kr. 316000 på generalforsamlingen nov. 2005 Lejemål er opsagt 28. februar til fraflytning af lejlighed 30. april men der skal forsat betales husleje efter denne dato pga istandsættelse af lejlighed. Da den gamle lejer fraflytter ved det nye regnskabsår afslutning, hvor andelsbeviset faktisk steget i værdi og hvor den nye værdi først bliver offentliggjort på den nye generalforsamling i okt/nov 2006 Spørgsmål Kan lejer der fraflytter forlange at få sin andel i den værdistigning der er sket ved sin fraflytning eller vil denne stigning helt tilfalde den nye lejer der overtager boligen ved regnskabsårets afslutning? Med venlig hilsen Preben

Kære Preben  Den værdi der sælges til er værdien på aftaletidspunktet. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.