Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Penge under bordet/Andelsbolig

Spørgsmål: Jeg er selv bosiddende i Valby og dette spørgsmål har intet med min andelsboligforening at gøre. Men har for nylig været ude og kigge på en andelsbolig. Sælger forlangte penge under bordet for noget der var i lejligheden, som jeg ikke var interesseret i. Selve lejligheden var jeg meget interesseret i, men blev fravalgt på grund af at sælger vil sælge lejligheden med det indeholdte. Så mit spørgsmål er nu, hvad har jeg af muligheder, da jeg syntes det er meget forkert, at sætte folk i den situation og forlange penge for noget, som ikke inkluderer i andelsbeviset Hvad er straframmen egentlig, for folk der forlanger penge under bordet?

Vores svar fra

Man har ingen pligt til at købe løsøre. Så du skulle have fået sælgers forslag til salgsaftale på skrift og herefter meddelt ham at du ikke ville købe løsøret.
Straframmen er bøde og op til fængsel i 4 måneder.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.