Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Penge under bordet

Spørgsmål: Det er kommet bestyrelsen for øre, at der har været iblandet penge under bordet ved de sidste par overdagelser af andelslejligheder i vores forening. Mit spørgsmå er: Hvad kan vi som bestyrelse gøre, hvis vi forud for – eller under – et salg finder ud af, at andelshaveren kræver penge under bordet. Kan vi fratage den givne andelshaver retten til selv at sælge sin bolig videre, idet penge-under-bordet-nummeret leder til eksklution fra foreningen? Vi har nemlig brug for at lave en form for skræmmekampagne så penge under bordet ikke bliver kotyme i vores forening.
Kære Anette
Penge under bordet er en alvorligsag, men samtidig en sag hvor bestyrelsen kan have problemer med bevis byrden. Det er nemlig sådan at hvis en køber betaler penge under bordet men ikke vil ligge en sag an mod sælger så er der ingen sag. Det skal dog ikke stoppe jer i at informere om at dette er ulovligt og at det vil kunne medføre eksklusion af foreningen såfremt dette sker. I skal bare vide at det er stort set umuligt at bevise. Håber dette kan hjælpe lidt ellers vend tilbage. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.