Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Penge under bordet eller hvad?

Undertegnede har sammen med sin kæreste købt og betalt en andelslejlighed på Frederiksberg. Sælger forlangte, udover andelsprisen, i sidste øjeblik 75% af den næste stigning der måtte komme i forbindelse med en ny vurdering. Da vi ikke havde noget sted at bo, og allerede da havde lejet lejligheden nogle måneder, følte vi os nødsaget til at gå med på sælgers krav. Vi har betalt 300.000 kr incl. forbedringer, og det er hvad bestyrelsen i andelsforeningen har accepteret som pris. Bestyrelsen ved intet om sælgers krav og vores accept. Begår sælger en strafbar handling ved at modtage de 75% af næste vurdering? Har vi overtrådt loven eller bundet os juridisk? Mvh Julian

Vores svar fra

Kære Julian
Sælgeren ifalder straf og du er ikke forpligtet til at betale yderligere end de 300.000 kr. Aftalen om at I skal betale mere end den godkendte købesum er ugyldig og helt uforpligtende for dig og din kæreste.

Med venlig hilsen
Henning Petersen
Advokat
advodan helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.