Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Parkering

 Foreningen er delt op i 3 andelsforeninger i takt med bebyggelsens færdiggørelse. Jeg bor i 2. etape og min og naboens bebyggelse ligger som en tarm ind i 3. etape. Vi har ikke P-plads udenfor vores bolig, men må parkere ca. 50 m væk, på 2. etapes P-plads. D.v.s. min og naboens hus danner skel til 3. etape. I dag har en genbo anmeldt min elinstallatør til politiet, for at parkere på deres område, udenfor afmærket P-plads(fællesvej). Han (installatøren) holdt ikke til gene for færdslen til og fra 3. etape. Kan man bede en håndværker om ikke at parkere udenfor ens have? Gælder færdselsloven ikke på deres område? 

Vores svar fra

På det foreliggende grundlag kan jeg desværre ikke give dig et konkret svar. Generelt kan jeg dog oplyse, at færdselsloven som udgangspunkt gælder, “der hvor postbuddet” kommer.

Hvis der er tale om et privat område, kan der gælde privatretlige parkeringsregler, som da typisk vil fremgå med tydelig skiltning

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.