Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Påbud om Parabolantenne

 Kan bestyrelsen af en andelsboligforening vedtage at andelshavere skal afmontere opsatte parabolantenner? Parabolantennen var opsat og installeret før påbuddet blev indført i vedtægterne. Desuden blev medlemmer af bestyrelsen mundtligt spurgt om opsætning af parabol, men formåede ikke afgive svar. Først efter opsætning af antennen blev der vedtaget nye vedtægter, med forbud mod opsætning af parabolantenner. Kan bestyrelsen nu kræve at allerede opsatte parabolantenner afmonteres?

Vores svar fra

Bestyrelsen i en andelsbolig kan ikke vedtage, at andelshaveren skal afmontere opsatte parabolantenner.

Imidlertid er det efter din formulering en generalforsamling, som med kvalificeret flertal har besluttet at ændre vedtægterne, således at der ikke må opsættes parabolantenner.  Formentlig er det i generalforsamlingsreferatet anført om allerede opsatte antenner skal nedtages. Dette kan besluttes med et kvalificeret flertal på generalforsamlingen.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.