Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Overtagelse af lejlighed

jeg har boet til leje i 12 år i denne lejlighed .Ejendommen blev lavet om til andelsboliger ,for 7-8 år siden,men det takkede jeg nej til.Nu har jeg søgt om at overtage den for en måned siden,og har fået dette svar: “Bestyrelsen for andelsboligforeningen har anmodet mig som administrator om at meddele Dem,at De kan overtage Deres lejemål på andelsbasis så snart beregning af ny andelskrone foreligger,hvilken andelskrone forventes godkendt om 3-4 måneder.” Det kan ikke have sin rigtighed at ,bestyrelsen kan udskyde købet til lejligheden stiger en tand til,det må da være den pris da købet blev godkendt? Jeg håber i kan hjælpe mig med et svar på det.På forhånd tak.

Vores svar fra

Bestyrelsen accepter jo netop købet på en dato ud i fremtiden og det er der intet til hindre for.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.