Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Overtagelse af andel – exkæreste vil ikke sælge

Jeg og min kæreste købte vores andel for ca. 3år siden til ca. 550.000kr idag er hun flyttet til Norge og bor der. Andelen er idag ca. 150.000kr værd. Hun vil gerne sælge den, og jeg vil gerne beholde den – jeg har tilbudt at jeg overtager den, eftersom vi stadig skylder 550.000kr på den, vil det sige at hun skal betale mig 200.000kr for at jeg overtager den, samt tilhørende lån. Men det har hun nægtet, hun vil gerne sælge den, men JEG må ikke købe den.. kan man godt sige sådan?? altså at hun gerne vil sælge til alle andre end, mig selvom det rent økonomisk, får samme udfald.. p.s. hvad gør man, hvis man ikke kan blive enige om sådanne ting? hvad har andre evt. gjort.. 

Vores svar fra

 
 
Du bør henvende dig til en advokat. Du kan foranstalte en frivillig auktion hvor I begge – og andre – kan byde på ejendommen.
 
Du kan ikke tvinge din tidl. samlever til at sælge til dig uden en frivillig auktion.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.