Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Overholdelse af andelsforeningens vedtægter

Vi bor i Haveboligforeningen Grøndalsvænge, som er beliggende i Kbh NV., og skal til Generalforsamling på tirsdag. Vi har bevis for at bestyrelsen har overtrådt vores vedtægter i forbindelse med forskellige byggesager og udstedelse af fuldmagter og har derfor tænkt os at stille dem et mistillidsvotum. Men spørgsmålet er: Kan en generalforsamling, hvis et flertal ikke vil stemme for et sådant mistillidsvotum, sidde ulovlighederne overhørig? Er det overhovedet lovligt? Og i så fald – hvad gør man så? Hvem kan så udvirke, at tingene bliver bragt i orden?

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
 
Hvis ikke der er flertal for at vælte den siddende bestyrelse, er I henvist til selv at lægge sag an mod bestyrelsen.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.