Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

overdragsaftalen ugyldig?

For 5-6 år siden købte jeg min andelslejlighed på Vesterbro i KBH. Jeg havde en andel i foreningen i forvejen. Overdragelsesaftalen blev underskrevet af køber (mig) og sælger MEN blev ikke underskrevet af daværende administrator af foreningen. Har den manglende underskrift af administrator betydningen for gyldigheden af overdragelsesaftalen? Købet er vel gået igennem og er gældende? Hvad skal jeg gøre nu? Skal nuværende administrator underskrive aftalen?

Vores svar fra

Normalt skal en købsaftale underskrives af køber, sælger og bestyrelsen i andelsboligforeningen. Det er normalt ikke tilstrækkeligt, at kun køber og sælger underskriver.

I foreningens vedtægter står der, hvem der skal underskrive før en handel er lovligt handler.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller supplerende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Direkte telefon: 58 58 37 72 – Mobil: 40 84 43 33

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.