Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Overdragelsesaftale

Jeg, køber og to medlemmer af bestyrelsen havde underskrevet en overdragelsesaftale d. 25/9 2007 med overtagelse d. 15/10 2007. Ifølge aftalen er der indsigelsesret på 6 dage og indbetaling af købbsum senest 7 dage før overtagelse. Efter vi havde underskrevet opdagede jeg en fejl i prisen – omkostning til vurderingsmand – som køber skulle betale i kontrakten, men som jeg rettede til 1/2 part, dvs. 1250 og også trak fra i købssummen. Det er selvfølgelig ikke accepteret af administration og bestyrelse, så nu skal vi lave en korrekt kontrakt. Jeg kan hverken få fat på administration eller bestyrelse og skal mødes med køber om en time, men spørgsmålet er, om hvorvidt man skal skrive d.d. på en kontrakt og dermed udskyde hele processen eller om man kan få dispensation af bestyrelse/administration og skrive den oprindelige dato på, altså d. 25/9 eller en anden dato, der svarer til, at køber kan overtage lejligheden d. 15/10?

Vores svar fra

  Jeg håber at du har fået løst dit problem. Jeg  har ikke mulighed for at besvare spørgsmål til brevkassen med times varsel.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.