Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Overdragelse

Hej.. Jeg står i den situation at jeg passer min mors andelsbolig.. (et lille rækkehus) hun er nemlig blevet syg og skal på plejehjem.. hun siger så til mig at når hun er kommet afsted på plejehjem skal jeg ha huset. hendes “andel” er betalt for mange år siden.. men vil så spørge. hvordan bliver det ordnet. kan jeg bare overtage det eller skal det igennem en “handel”.. har ikke så meget forstand på andelsboliger osv. og dette sker os først om et år. men ville gerne lige høre om bare den korte version af hvad der nok skal ske. ser frem til jeres svar.

Vores svar fra

Jeg kan ikke gå ind i den konkrete sag, men vil anbefale at du tager kontakt til administrator der vil kunne fortælle om forløbet.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.