Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Overdragelse efter prisstigning

Min kæreste og jeg har boet sammen i min andelslejlighed et år. Nu er vi blevet enige om, at han skal købe sig ind i andelen. Hvordan gør man det rimeligt og retfærdigt? Lejligheden er ved sidste regulering blevet anslået til en værdi af 744.697 kr. Jeg købte den i sin tid for cirka 150.000 kr. Jeg har et lån på ca. 200.000 kr. i lejligheden (har taget lån til forbedringer). Lejligheden er steget med cirka 200.000 kr. i den periode, hvor min kæreste har boet her.

Vores svar fra

Dit spørgsmål ligger udenfor portalens område. Til hvilken pris overdragelsen af ½ af andelen skal ske kan jeg ikke tage stilling til blot kan jeg henvise til at overdragelsen alene kan ske til ½ af den maksimale værdi. Med hensyn til det rent praktiske vil jeg anbefale at du tager kontakt med foreningens administrator.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.