Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Overdragelse af loftsrum

Hej… Jeg bor i en andelslejlighed på 3sal,hvor der i forlængelse til denne, er et loftsrum tilhørende anden andelshaver. Vedkommende og jeg har drøftet muligheden for at jeg købte dette loftrum af hende, så jeg kunne gør det til beboelse (i forlængelse til min lejlighed)…Vores spørgsmål går derfor på.: Hvad er lovgivningen på dette område…? Håber i kan hjælpe os..

Vores svar fra

Loftsrum tilhører sædvanligvis andelsboligforeningen. Hvis ikke andet er besluttet, vil du derfor skulle overtage loftsrummet fra andelsboligforeningen.
 
Beslutning om inddragelse af loftrummet (herunder vilkårene) skal træffes af foreningen på en generalforsamling.
 
Herudover skal inddragelsen/indretningen godkendes af kommunen, i hvilken forbindelse byggeloven m.v. vil skulle overholdes.
 
Da der er mange krav, der skal opfyldes – både i forhold til foreningen og til myndighederne – vil jeg foreslå, at du rådfører dig med bestyrelsen, administrator og en arkitekt, så du kan fremlægge et fyldestgørende beslutningsgrundlag på en generalforsamling.
 
Held og lykke med projektet.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.