Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Overdragelse af andel

Spørgsmål: Hej. Jeg har en andelslejlighed som jeg er ved at fraflytte og ønsker at sælge til min bror. I vores vedtægter står at lejligheden kun kan sælges i lige linie, bekrevet som forældre eller børn. Jeg har talt med vores bestyrelse og jeg må ikke sælge til min bror. Mit spørgsmål: Kan jeg sælge til mine forældre som så sælger videre til min bror? Jeg er klar over at mine forældre så skal flytte deres adresse herind, men for hvor lang tid?? Hvornår kan de sælge videre til min bror?? Skal de have boet i lejligheden inden de sælger videre?? jeg håber på et hurtigt svar fra jer og på min forhånd tak. Med venlig hilsen Jesper

Vores svar fra

Kære Jesper
Når reglen er at der kun kan sælges i lige linje altså kun til dine forældre så er kravet at du kan sælge til dine forældre såfremt det er deres hensigt at flytte til lejeligheden og bebo denne. Er det fra starten mening at dine forældre skal videre sælge andelen til din bror så er det en omgåelse af vedtægten.
 
Håber du kan bruge svaret.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.