Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Overbos Altan

Nogle (få)af andelshaverne ønsker en altan, herunder min overbo. Det vil betyde, at mit køkken, som ligger under vil komme til at ligge i mørke og det vil endvidere medføre meget støj fordi altanen bygges i et hjørne, hvor lyden forstækes og giver ekko. Normalt vil man kunne modsætte et sådan byggeri af en altan hvis den medfører store gener. Men jeg er overhovedt ikke blevet hørt. Det er som sagt kun nogle få stykker, som selv vil bygge altan ikke ejendommen. Bestyrelsen ville ikke godkende altanbyggeriet, men på sidste generalforsamling har et flertal med 1 stemme gennentrumfet beslutningen. De fleste af dem der stemte for ønsker dog ikke altan. Hvad kan jeg gøre?

Vores svar fra

Du skal skrive en umisforståelig indsigelse til bestyrelsen.Du skal skrive til kommunen og protestere mod at der gives tilladelse.
Dine rettigheder til frit lys mv kan ikke tages fra dig af et beskedent flertal.
Jeg råder dig til alllerede nu at gå til en advokat der kan hjælpe dig.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.