Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Opsigelses varsel hvor lang tid ??

Jeg har lige opsagt min andelslejlighed, men da vi skal bruge en fast valuar, kan jeg ikke få vurderet min lejlighed før efter 2,5 måned da han har travlt. Så ville hører om der er opsigelsesvarsler på andelslejligheder eller om jeg bare har den indtil min andelsforening beslutter sig for at slæge den ???? Skal siges at vi har en fast vurderingsmand vi skal bruge og vi har en interne og eksterne venteliste som også skal bruges. Så det er ikke tilladt for os at finde vores egne køber.  

Vores svar fra

Jeg synes det virker meget usmidigt. I denne situation bør du kunne få tilladelse til at anvende en anden valuar som bestyrelsen kan pege på.

Tal med bestyrelsen om det. Det kan ikke være meningen at dit salg skal forsinkes i  2 1/2 måned p.g.a. travlhed hos valuaren.
Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.