Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Opsigelse af lejemål

vi er en andelsforening med 4 andelhavere, vi har 1 erhvervlejer siden pr. 01.juni.1998, som er blevet opsagt d.25/5-05,med 6 mdr varsel, og skulle have været ude senest d. 30.nov.2005, nu har Lejer fundet nye lokaler, og skulle være flyttet d.1/08-07 men har anmodet om udsættelse til d. 15/08-07.Lejer skriver nu at han først vil flytte d. 1/9-07, og vil selv finde en ny lejer som kan overtage og betale for forbedringer. Foreningen har en køber til ehverslejemålet, og han vil ikke overtage nogle af forbedringerne. Hvilken rettigheder har vi for at få lejer ud? og hvad gør vi i praksis ? iflg. lejekontrakten skal lejemålet afleveres i samme stand som ved indgåelse af lejemålet.

Vores svar fra

I har brug for at jeres administrator eller en boligadvokat hjælper jer videre.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.