Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Opsigelse af fremleje

Hej Jeg har i øjeblikket min andelslejlighed fremlejet frem til 31 maj 2009, pga udlandsophold i fremleje kontrakten har vi til føjet at lejer og udlejer gensidigt kan opsige hinanden med en måneds varsel. dette ønsker jeg nu at gøre brug af da jeg ønsker at komme tilbage lidt tidligere end forventet. Jeg er siden hen blevet fortalt at uanset hvad der står i vores fremlejekontrakt så er der altid 3 måneders opsigelses varsel. Hva er det korrekte ? Derudover har jeg haft lidt problemer med at indkræve husleje, hva skal der til i den sammenhæng for at opsige for mislighold af kontrakt ?

Vores svar fra

Du kan ikke frit opsige din fremlejetager. Vilkåret om en måneds opsigelse (eller for den sags skyld 3 måneder) er ikke gyldigt. ´Du kan hæve lejekontrakten hvis fremlejetager ikke betaler husleje rettidigt og du har givet et påkrav om betaling der specifikt meddeler, at lejemålet ophæves hvis lejen ikke er betalt inden 3 dage. Der gælder nogle særlige formkrav, hvorfor du bør søge advokat eller nærlæse lejelovens kapitel om opsigelse og ophævelse.
Venlig hilsen
Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.