Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Opsigelse af formidlingsaftale

d. 29/6-10 satte vi vores andelsbolig til salg igennem Danbolig. 3 uger før dette havde vi selv forsøgt at sælge bla. via en annonce i Den Blå Avis. Der skete ikke rigtigt noget efterfølgende og der var meget få fremvisninger igennem Danbolig. Fredag d. 3/9-10 bliver vi ringet op af en der har set vores andelsbolig i 2 annoncer i den blå avis. Vores egen og ejendomsmæglerens. Personen havde først ringet til ejendomsmægleren som ikke havde tid til at fremvise lejligheden i weekenden hvor den potentielle køber havde tid. Personen ringer herefter til os på nummeret i vores egen annonce og beder om at komme og se lejligheden. Personen er meget begejstret og vil gerne købe den. Spørgsmålet er så hvad vores rettigheder er i forhold til ejendomsmægler? Kan vi opsige formidlingsaftalen og herefter sælge selv og kun betale 1/4 i vederlag? Vi føler ikke rigtigt de har gjort deres arbejde godt nok.

Vores svar fra

Det er vanskeligt at svare på, da I principielt er bundet af formidlingsaftalen.

Men hvis køber slet ikke har været i kontakt med Danbolig kan det måske lade sig gøre.

Det kræver dog en gennemgang af dokumenterne i formidlingsaftalen. Du bør kontakte en advokat herom.

Jeg kunne blive bekymret over den kontakt der allerede har været til Danbolig til den køber I vælger at sælge til.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.