Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Opsigelse af andelsboligselskab

Jeg bor i en andelsbolig. Huset vi bor i har sit eget matrikel nr., og er gældfri om 2½ år. Men nu har det været på tale om man skulle ophæve foreningen nu, dvs. 2½ år før tid, og fordele rest gælden over de 8 husstande vi er. Vi mente det var alle tiders ide, det var der så lidt delte meninger om, da der herskede et spørgsmål, ingen kunne/kan finde helt klart svar på; skal vi som andelsbolig uanset om vi køre det til ende eller ophæver den nu, betale det kommunale tilskud tilbage?

Vores svar fra

Hvorvidt det kommunale tilskud skal tilbagebetales afhænger af hvilken form for tilskud, der er tale om samt hvilke forudsætninger tilskuddet er givet under.
Jeg vil derfor anbefale, at I enten finder bevillingen frem og læser heri eller retter henvendelse med spørgsmålet til kommunen eller realkreditinstituttet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.