Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Opsigelse af administrationsaftale

 Vi har på en ekstraordinær generalforsamling medio september besluttet at vælge en ny administrator. Umiddelbart skulle aftalen træde i kraft med 3 måneders varsel, det vil sige 1/1 2009. Jeg har nu talt med vores eksisterende administrator, og han er allerede begyndt at pakke foreningens ting ned, for at afbryde samarbejdet pr. 1 oktober 2008. Kan han dette. Administrator er valgt på en tidligere ordinær generalforsamling, og man har åbenbart kun en mundtlig aftale med ham.  

Vores svar fra

Du bør undersøge, om der står noget i jeres vedtægter om varsel m.v. som evt. kan have forpligtet administrator.
Hvis ikke der findes nogen aftaler, mener jeg, at aftalen må kunne opsiges af begge parter med et “rimeligt varsel”, hvilket formentlig vil sige nogle måneders varsel.
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.