Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Opsætning af altaner

Spørgsmål: Vi er ved at undersøge om der er interesse i opsætning af altaner i foreningen. Vi er 27 andelshavere og der står ikke noget i vedtægterne om at altaner ikke må opsættes. Altanerne vil blive egenfinansierede, så det kommer ikke til at koste foreningen noget men hvad hvis der er nogen der er imod? Skal der være flertal for opsætningen før man kan gøre dette eller skal det være med 2/3 dele af stemmerne som ved en vedtægtsændring? Skal det egentligt tilføjes i vedtægterne at man må sætte altaner op?

Kære Lone Når man i foreningen ønsker at lave noget der er en forbedring af den fælles ejendom – og det vil altaner være idet forbedringen kommer til at indgå i vurderingen – er det normale at det er et foreningsprojekt. Trods det at alle ikke får altaner er det nemlig sådanne at vurderingen af ejendommen vil afspejle at der er foretaget en forbedring og denne vil så smitte af på andelskronen. Når det er sagt var det du spurgte om jo hvorvidt det skulle vedtages på en generalforsamling og ja det skal det og jeg vil også mene at det skal vedtages med 2/3, samtidig bør vedtægterne tilrettes således at det klart fremgår hvem der har vedligeholdelsespligten af altanen. Håber I finder en løsning.Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.