Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Oplysningspligt

Min søn på 19 år, har pr. 30. august 1991 fået et lmedlemsbrev til AAB. Brevet er åbenbart blevet ugyldigt fordi vi ikke har været opmærksom på, at man inden 1. juni 2010 skulle melde sig til en sammenslutning af 6 boligforeninger i Århus. Der er sendt breve ud til andelshaverne, men vores adresse var åbenbart ikke blevet registreret. Vi mener ikke det kan være rimeligt, at vi mister vores anciennitet, pga. at der ikke er sket en registrering i boligforeningen. Adressen står på brevet, og vi bor stadig på samme adresse, så det burde ikke være noget problem. Kan det være regtigt at mister vores muligheder pga. en fejl fra boligforeningens side?

Vores svar fra

På andelsportalen besvares kun spørgsmål vedrørende private andelsboligforeninger.
Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.