Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Oplysning af andelspris

I følge vores administrator, så bliver priserne for andelen næste gang godkendt på generalforsamlingen i Maj 2008. Da priserne gælder pr. 31-12-07, så burde det vel være muligt at få oplyst prisen selvom den ikke er godkendt? Jeg står i en situation, hvor jeg skal sælge, men er selvfølgelig interesseret i at vide om jeg skal vente til efter Maj 08. Advokaten siger de ikke kan oplyse det endnu, da de ikke er prissat. Jeg ved, at i andre foreninger kan det lade sig gøre, da de kender priserne allerede nu. Vi har kalender regnskabsår.

Vores svar fra

Den offentligt ejendomsvurdering kan du selv undersøge på skat.dk. Hvis foreningen benytter valuarmetoden, kendes værdien af ejendommen på grundlag af dette princip af gode grunde først, når valuarvurderingen foreligger.

Uafhængigt af værdien af ejendommen, kan den endelige andelskrone først oplyses, når tallene til årsregnskabet ligger klar.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.