Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Opkrævning vedr. arbejdsdag

Vi har hidtil haft den ordning, at man opkræves et gebyr på 500 kr., hvis man ikke deltager på den årlige arbejdsdag eller udfører en opgave en anden dag. På vores sidste generalforsamling blev der stillet følgende forslag: Alle andelshavere bliver trukket 50 kr. hver måned, og de, der møder op på arbejdsdagen, får hver især de 600 kr. tilbage, mens de, der ikke møder op ikke får dem udbetalt. Er det lovligt at trække et beløb hver måned fra alle andelshaverne året rundt til det formål? Vi var iøvrigt 10 fremmødte ud af 18 andelshavere. Heraf stemte 6 for forslaget. Da jeg spurgte hvad der så sker, hvis jeg f.eks. flytter et par måneder før arbejdsdagen og dermed ikke har noget valg.

Vores svar fra

et var, at de penge jeg er opkrævet bare indgår i foreningens budget. Må man det? 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.