Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Ophør af samliv.

Hej, Jeg overvejer at købe en andelslejlighed om ikke alene, så sammen med min kæreste. Hvordan er vi stillet såfremt vi begge står på andelsbevis samt lån og vores forhold ikke holder og den ene derfor skal flytte fra lejligheden? Jeg håber på at høre fra Jer. Med venlig hilsen Mette
Ejerforeningsnavn: Generelt
Navn: Mette

Vores svar fra

Kære Mette
I bør samtidig med anskaffelsen af andelen , oprette en kontrakt der tager højde for bl a den situation du frygter, hvor forholdet ikke holder. Der er flere spørgsmål som skal tages op, herunder hvem der skal flytte, hvor længe vedkommende der flytter skal betale halvdelen af boligydelsen og hvornår halvdelen af andelskroneværdien skal afregnes til den der ikke fraflytter og mange andre spørgsmål.
I skal have hjælp fra en kyndig advokat, der ved hvad der står i sådanne samlivskontrakter og hvad der skal tages stilling til i jeres konkrete situation.
Det er muligt at ABF (findes på nettet) kan være dig behjælpelig med en standardkontrakt, som i så selv kan brygge videre på, men det bedste er nok en god advokat.

Mvh

Henning Petersen
advokat
Advodan Helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.