Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ophør af boligretten.

Jeg flyttede fra min andelslejlighed sommer ’08 og prøver stadig at sælge den. I mellem tiden har jeg fremlejet den, dog uden at meddele bestyrelsen, da jeg kunne forstå på andre beboere, at dette var måden man gjorde det på.. Bestyrelsen blev inden jul bekendt med dette, og meddelte mig, at jeg enten skulle flytte tilbage, sælge lejligheden eller søge om tilladelse til fremleje. Jeg sendte en ansøgning og fik, mellem jul og nytår, brev fra foreningens advokat, hvor i der stod at anmodning om tilladelse til fremleje, ikke kunne imødekommes. Yderligere fik jeg en frist til at sælge eller flytte tilbage, inden d.1/4 09, ellers ville det medføre eksklusion af boligforeningen og ophør af boligretten. Hvad indebær dette? Hvilke rettigheder har jeg? Jeg er alene med 3 børn og arbejdsløs, og har på ingen måder råd til 2 huslejer.

Vores svar fra

Du må forsøge at sælge den og måske også gå ned i pris hvis det er nødvendigt. Du har ikke krav på at kunne fremleje/udleje andelslejligheden.

Hvis du har prøvet ihærdigt at sælge lejligheden og den ikke er solgt pr. 1. april 2009, mener jeg ikke du kan ekskluderes, men har ret til at fortsætte salgsbestræbelserne.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.