Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Opdagelse af skimmelsvamp under renovation

Jeg er pt. igang med at renovere mit køkken, men opdager skimmelsvamp i væggen ud til badeværelset. Lejlighederne i andelsforeningen har alle fået lavet nyt badeværelse i enten 1988 eller 1992 og har i den forbindelse fået lagt vandrør i væggen som det drejer sig om. Svampen er primært udbredt i området omkring udstikket til blandingsbatteriet i brusebadet. Hvem har ansvaret for at udbedre denne skade? Kan jeg gå efter bygherren for fejl og mangler? Skal jeg have en sagkyndig ud at se på sagen?

Vores svar fra

Hvis det er andelsboligforeningen, der har stået for badeværelsesentreprisen og årsagen til skimmelsvampen kan henføres til mangler ved denne, vil jeg anbefale dig hurtigst muligt at kontakte bestyrelsen for andelsboligforeningen, da det sandsynligvis er foreningens ansvar, at afhjælpe årsagen til skimmelsvampen.

Det må herefter være op til foreningen, hvorvidt man vil rette et krav mod entreprenører m.v., idet sådanne krav formentlig vil være forældet.

Du bør afholde dig fra selv at afhjælpe manglerne, indtil der er fundet en afklaring af ovennævnte.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.