Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Hvad er reglerne for opbevaring i opgangen? Og hvor kan jeg klage?

Hej,

Vi bor i en andelsboligforening, hvor der er møbler, skabe og andre ting i opgangen og ved trapperne. Vi bor på fjerde sal, og har 2 børn. Vi har snakket med alle her i vores andelsboligforening, men stadig er folk ligeglade og beholder deres ting i opgangen. Hvor kan vi klage?


Vh Julie

Vores svar fra

Kære Julie
 
Opbevaring af indbo og løsøre i trappeopgangene er oftest i strid med husordenen i foreningen, hvorfor du indledningsvis bør indgive en klage til bestyrelsen. Hjælper det ikke kan du eventuelt prøve at kontakte administrator, hvis foreningen har en.

Du kan i henvendelsen eventuelt gøre bemærkning om, at der er tale om flugtveje til anvendelse i forbindelse med brand, hvorfor det er uhensigtsmæssigt af se igennem fingre med, at opgangene benyttes til opbevaring.

Med venlig hilsnen
Erik Matthiesen
Advokat (H)
Erma@advodan.dk

Erik Matthiesen
Om forfatteren Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.