Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvad er bedst? Omlægning eller tillægslån?

Efter en storm har vi besluttet, at det ikke længere kan betale sig at renovere vores gamle tag. I stedet skal vi have lagt et helt nyt tag. Nu har vi brug for at optage et lån for at finansiere det nye tag. Skal vi lave et tillægslån eller kan vi omlægge det eksisterende lån? Hvad vil I anbefale?

Vores svar fra
Kristian Balleby
Om forfatteren Kristian Balleby er kundedirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark og har siden 2013 haft det daglige ansvar for en specialistenhed på 16 personer, som alene beskæftiger sig med daglig økonomi, rådgivning og finansiering af ejer- og andelsboligforeninger, herunder rådgivning om optagelse af byggelån, fælleslån, realkreditlån samt omlægning af realkreditlån. Teamet af specialister er især optaget af at hjælpe, afdække og rådgive om foreningernes risici i byggeperioder samt hvordan finansieringen kan imødekomme en række af de sårbarheder som er til stede i alle foreninger. Han har siden 1990 beskæftiget sig med boligfinansiering, herunder også rådgivning og finansiering af private kunders køb af andelsboliger.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.