Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Omlægning af lån til nogle andelshaveres fordel

Vi er en lille andelsforening på otte andele, hvor de to stuelejligheder har brugsret til lille have og en terrasse, de selv har bekostet. 1.,2.og 3.sal ønsker nu at lave altaner finansieret ved at omlægge kreditlånet uden det giver huslejeforhøjelse, men også uden nogen godtgørelse af nogen art til stuelejlig- hederne. Kan de det? Det er 3/4 af foreningen, der ønsker det! Har stuelejlighederne nogen mulighed for at modsætte sig det.? (Der er intet herom i vedtægterne)

Vores svar fra

Efter min opfattelse strider det imod det almindelige lighedsprincip såfremt flertallet vil gennemføre forbedringer af deres boliger i form af altaner for fællesskabets regning.

De pågældende må selv finansiere altanerne.

Det er i sidste ende en domstol som skal træffe afgørelse. Jeg vil derfor tilråde allerede nu at søge advokatbistand.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsenebgm@advokatkompagniet.dk
Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.