Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Omdelt regnskab ikke underskrevet

Hvad gør vi til generalforsamlingen, når for det første, at regnskabet IKKE blev udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamling, men først blev omdelt et par dage senere og IKKE er underskrevet, selv om der i vedtægternes § 36 stk. står: “Det reviderede, underskrevne årsregnskab samt forslag til drifts- og likviditetsbudget udstedes til andelhaverne samtidig med indkaldelse til den ordinære generalforsamling-“

Vores svar fra

Dette kan så påpeges overfor bestyrelsen. Regnskabet er måske heller ikke revideret. Som en formalitet kan der rejses spørgsmål ved, om der er sket indkaldelse til GF med tilstrækkeligt varsel.

Venlig hilsen

Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.