Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Ombygning af køkken – forbedringer?

Kære eksperter, Jeg står og skal sælge min andel, og har lige haft en vurderingsmand på besøg, og har også fået den færdige rapport. Men jeg står nu med nogle spørgsmål. Jeg har selv lavet vores køkken om til at være et spisekøkken, med plads til ca 4 personer. Tidligere gik det ikke at sidde der, da hele køkkkenet var “dækket ind” med skabe fra firserne, der var i dårlig stand. De skabe fik jeg selv revet ned, og båret ned (vi bor på 4 sal), og så alt det andet der blev gjort af mig selv. Vurderingsmanden har ikke sat noget som helst op på “eget arbejde”. Jeg er klar over at køkkenet ikke står som et pænt nyt kvik køkken eller lignende, og at der er mangler (det er der også blevet gjort fradrag for). MEN, mine spørgsmål går på følgende: Er det en forbedring i sig selv at jeg har lavet om fra et køkken hvor man ikke kan sidde, til et spisekøkken? Og – er jeg berettiget til noget for det arbejde der var med at rive det hele ned, og båre det ned (et kæmpe arbejde)? Eller er det ikke værd noget som helst i dette sammenhæng? Med venlig hilsen /Patrik Book
Foreningsnavn: Nifa
Navn: Patrik Book

Vores svar fra

Kære Patrik Book
Jeg er umiddelbart af den opfattelse at det ikke i sig selv er en forbedring at ændre et køkken til et spisekøkken idet dette tilsyneladene alene er sket ved fjernelse af skabe. Det der giver eget arbejde en værdi er alene den forbedring der tillægges. Jeg vil derfor umiddelbart vurdere at der ikke skal gives for eget arbejde der ikke har medført en forbedring.

Jeg vil foreslå at du tager kontakt til vurderingsmanden for at få en afklaring på hvad der er medtaget.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.