Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Om punktet Evt

Goddag Jeg er bestyrelsesmedlem i Ejerforeningen Grønnegade 43, som på beskæmmende vis nærmer sig kaoslignende tilstande. Vi har ekstraordinær generalforsamling i morgen, den 17. marts. Formanden har flyttet to punkter fra dagsordenen ned under Evt. og givet dem numrene 4.1 og 4.2 (Evt. er punkt 4, jeg mener ikke, man kan nummerere underpunkter under Evt). Hermed vurderer jeg, at hun vil forsøge at blokere for, at der kan vedtages noget, idet jeg mener, der ikke kan vedtages noget under Evt. . Punkterne er indsendt i god tid og skulle have haft numrene 2d og 2e. Begge punkterne handler om formandens personlige undladelsessynder og er således ting, vi ønsker at drage hende til ansvar for. Hvad gør vi? Indleder generalforsamlingen med et mistillidsvotum (som i øvrigt ikke vil kunne vedtages, da stemmerne i de to blokke står 3-3)? Jeg håber, I vil kunne give et svar på dette i passende tid.

Vores svar fra

Det er forkert at flytte punkterne ned under “Eventuelt”. I skal starte med at få ændret dagsorden eller indkalde til en ny ekstraordinær generalforsamling.
Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.