Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Økonomiske muligheder.

Vi bor i en 21 år gammel andelsboloigfrening bestående af 42 andelsboligheder. Om ca. 2 år er fælleslån betalt ud, hvilke muligheder vil det kunne give? Er det en fordel at optage nye lån? Kan der i så fald udbetales et beløb til hver andelshaver til f.eks forbedring af boligen? Ser I andre muligheder? Venlig hilsen Merete Nygaard Christensen
Foreningsnavn: Bykrogen
Navn: Merete n. Christensen

Vores svar fra

Kære  Merete n. Christensen

Det er dog dejligt at I er nået til det tidspunkt hvor foreningen er gældfri. Har I også sørget for vedligeholdelsen under vejs er det jo rigtigt dejligt. I kan ikke optage et lån og så udlodde pengene til de enkelte andelshaver uden at andelshaverne bliver skattepligtige af beløbet. Kontakt jeres administrator eller revisor og få en snak med dem om hvad der bedst vil kunne svare sig for jer. For nogle gælder at de alene kommer til at sidde billigt i boligafgift.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.