Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Økonomiske ansvar over for lejer

Spørgsmål: Hej. En lejer blev stillet i udsigt at kunne købe sin lejlighed, det blev vedtaget på en generalforsamling og administrator skulle give besked til lejer, hvilket administrator glemte. Nu er lejlighederne steget temmelig meget i værdi og lejer føler sig snydt over ikke at have fået besked og kunne købe da lejligheden var billig, lejer har nu stævnet foreningen, men vi mener at det er en sag mellem lejer og administrator som glemte at give besked om generalforsamlingsbeslutningen. Kan vi som forening gøres økonomisk ansvarlig overfor lejer når det er administrators fejl? Mvh. Aage

Vores svar fra

Kære Aage
 
I det lejer intet har gjort for at få oplyst om det var godkendt på generalforsamlingen er jeg umiddelbart af den opfattelse at han ingen sag har hverken mod foreningen eller administrator.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.