Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Økonomiplan

Kære Andelsportal Jeg er netop indtrådt i bestyrelsen i min forening. Vi har en overordnet sund økonomi, dog med en 30-årig renteswap indgået i 2007 som naturligvis har forårsaget store fald i andelskronen. Samtidig er intet så skidt, at det ikke er godt for noget.
De lave renteniveauer burde kunne udnyttes til foreningens fordel, og i den henseende vil jeg gerne have at vide, hvordan man mest hensigtsmæssigt udarbejder en langsigtede vedligeholdelses-, investerings- og renoveringsplan, hvor vi får en oversigt over udgifter de kommende 10-20 år.

Så… hvordan burde man gribe den opgave an – således at alle de ingeniør- og økonommæssige overvejelser kan flettes sammen i en samlet strategi for fremtiden

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.